Poprzedni temat «» Następny temat
Aliens vs Predator
Autor Wiadomość
tizzastre 

Wysłany: 2010-02-19, 19:37   Aliens vs Predator

Nadchodzi decydujące starcie i kulminacyjny punkt w walce o przetrwanie toczonej pomiędzy trzema rasami. Wyrusz na łowy jako Predator, osławiony i bezlitosny myśliwy, który z polowania na inne gatunki uczynił krwawy sport.

Walcz o przetrwanie zdany na siebie, drużynę i duży kaliber, gdy jako członek elitarnego oddziału Marines staniesz oko w oko z najstraszniejszym z łowców i najokrutniejszą z bestii jakie napotkała ludzkość.
Podążaj za instynktem, by w odpowiednim momencie zaatakować z ukrycia swoją ofiarę, miażdżąc jej głowę w potężnych szczękach. Jako śmiertelnie groźny Obcy, musisz zapewnić bezpieczeństwo Królowej i gniazdu a każdy kto stanie na twojej drodze zginie !

Wybierz swoją postać i zagraj w 3 kompletnie odmienne kampanie dla jednego gracza, lub zmierz się z przeciwnikami z całego świata w rozbudowanym i dynamicznym trybie multiplayer.

- Niesamowity klimat i świat znany wszystkim fanom filmów Sci-Fi
- Grafika na najwyższym poziomie, w pełni wykorzystany DirectX 11
- 3 zupełnie odmienne rasy - 3 odmienne kampanie dla pojedynczego gracza
- Dynamiczny tryb multiplayer,w którym tylko właściwe wykorzystanie cech każdej z ras zapewni zwycięstwo
- Wiele zróżnicowanych trybów rozgrywki sieciowej
- Rozbudowany tryb walki wręcz - oprócz broni strzeleckiej liczą się również kły i pazury!

Po wiecej info kliknij na grafice ponizej

Masterton 
aka Piotr Pocztarek

Wysłany: 2010-02-19, 20:44   

niech dadzą wersję na PS3 do testów to napiszę porządną reckę :]

summers 
Tymoteusz Raffinetti

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-02-20, 08:13   

No zobaczymy, jedynka była swojego czasu dla mnie niesamowitym przezyciem, dwójka wciągnęła mnie jeszcze bardziej (zwłaszcza przez sieć). Z trailerów wygląda na to, że to będzie głównie sieciówka. Ciekawy jestem ;>>>

Chudy 
Fan starych horrorów

Wysłany: 2010-02-20, 19:35   

dwojeczka byla konkretna, nowy AvP tez wyglada fajnie, chociaz ze wzgledu na brak sensownej platformy do gry, predko w to raczej nie zagram :P

tizzastre 

Wysłany: 2010-02-25, 22:47   

no ja tez nie bo ps ... za stary :P a na pececie to juz windows 7 chyba by nie ruszyl ... poza tym boje sie go wlaczac zeby mi w twarz nie wybuchl :P

Chudy 
Fan starych horrorów

Wysłany: 2010-02-26, 13:41   

tizzastre napisał/a:
no ja tez nie bo ps ... za stary :P a na pececie to juz windows 7 chyba by nie ruszyl ... poza tym boje sie go wlaczac zeby mi w twarz nie wybuchl :P

w sumie specjalnie nad tym nie ubolewam, bo jak sobie zdam sprawe ile jeszcze swietnych tytulow na ps2 mam do zaliczenia, to ps3 moze poczekac. obecnie zamierzam sie powoli brac za shadow of the colossus, cos pieknego, a jakie epickie :D

Odpowiedz do tematu