Jak dla mnie świetny artykuł o Naschy'm, jak zwykle trafiający w sedno Blair Witch Pocztar, bardzo dobre mikro-opowiadania Rafała Kulety, klimatyczny short Sebka Drabika i Macieja Walczaka oraz zmuszające do refleksji poezje Roberta Cichowlasa. Diabelsko dobry numer!
Jest jedno ale... recenzja Historii Pana B. z którą kompletnie się nie zgadzam. Jak dla mnie ten gniot nie zasługuje nawet na 1/6. Rozumiem, że komuś jakaś pojedyńcza strona mogłaby się spodobać... ale na Bogów, 4/6 to jakieś nieporozumienie...
Nie przeczytałem jeszcze całego numeru, ale większość owszem. Dla mnie rewelacja. Temat numeru podszedł mi doskonale, bo nie znałem gościa ani trochę. Na duży plus też "Historia włoskiego kina". Zresztą, cały numer na plus
Przez Was musiałem Ketchuma odłożyć na półkę. 20. już przeczytałem, od deski do deski oczywiście - numer zaiste wypaśny (dosłownie). Chociaż, nie wiem czemu, męczyłem się troszku przy twórczości R. Kulety. Ale może akurat warunki do czytania nie były sprzyjające...
A teraz wracam do ketchumowej "Dziewczyny..."